En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapısının bedelı, 60 dakika yangına dayanım süresine iye bir bapnın bedelından elan yüksektir.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, tasarruf esnasında ise binadan mesuliyetli eşhas almalıdır.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın bapsı montajı teknikleri konusunda temelli eğitimlere bağımlı tutularak teorik detayları geliştirilmekte yapılan montajlar Yangın bapsı montaj teknikleri ve denetçi eğitimi sertifikası bulunan fen personellerimiz tarafından yoklama edilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın merdivenlerinin yeterli makroliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da şayeste boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa dosdoğru açılabilecek bir boşluktan har gaz ve kıvılcım geçişini engelleme kabiliyetidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Yangın Merdiveni Kapısı Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıhun dumanın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne denli fiillevleri…

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page